#009F95
1
0
107

Actuacions de millora de la seguretat viària i uniformitat en la zona del Poliesportiu Municipal

L’Ajuntament de Nules està realitzant diferents actuacions de millora de la seguretat viària i uniformitat en la zona del Poliesportiu Municipal. En concret, s’han pintat dos passos de vianants en la intersecció entre el carrer de Sant Vicent amb el carrer de Ramón y Cajal, amb la qual cosa es pretén donar major seguretat viària als vianants.

A més, en la part lateral dreta del carrer de Sant Vicent es modificarà  l’estacionament, que passarà d’estar en bateria a cordó; “aquesta actuació es realitza en previsió d’una ampliació de la vorera existent, ja que ara és d’un metre i passarà a ser de tres metres, de la mateixa manera que la vorera del Poliesportiu Municipal”, matisa l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

Després, s’instal·laran uns pilons demanats pels veïns i les veïnes amb els quals es pretén evitar que els vehicles ocupen la vorera en aparcar, “estem duent a terme actuacions de millora de la seguretat viària en diferents punts de la localitat, amb les quals donem resposta a les peticions fetes pels mateixos veïns”, comenta David García. 

Etiquetes