#F29400
2
0
108

El concert de La Pegatina tindrà un dispositiu important de seguretat

La Policia Local demana de nou al subdelegat policia de paisà per a perseguir incidències en la via pública

La Junta Local de Seguretat, formada per l’alcalde de Nules, David García; el subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, i representants de les forces de seguretat com ara la Guàrdia Civil, Policia Autonómica i Policia Local, a més de representants de Protecció Civil, s’ha reunit a Nules per a tractar i coordinar diferents assumptes relacionats amb la seguretat de les festes de Sant Roc, que tindran lloc els dies del 7 al 16 d’agost a les platges de Nules i de les festes patronals en honor a Sant Bartomeu que se celebraran del 17 al 27 d’agost.

Així doncs, un dels actes que tindrà un dispositiu més important de seguretat serà el concert del grup La Pegatina, que tindrà lloc el 25 d’agost. “Hem repassat tots els actes de festes, dia per dia, per a veure els efectius necessaris per a garantir la seguretat ciutadana durant els dies festius tant a la platja com al poble. Per tant, tindrem un dispositiu especial en els actes més multitudinaris com ara el concert de La Pegatina, també hi haurà més efectius en els actes taurins i en l’acte pirotècnic de les festes de Sant Roc”, assenyala l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

En aquesta reunió els representants del cos de la Policia Local de Nules han demanat de nou al subdelegat del Govern un canvi de criteri en relació amb utilitzar policies de paisà per a vetlar per la seguretat ciutadana i perseguir incidències en la via pública com les que tenen a veure amb els excrements de gossos.

A més, també s’ha tractat l’evolució dels delictes en el primer semestre d’aquest any a Nules, cal destacar que en aquest període han disminuït els delictes penals en un 15% respecte a l’any anterior, “aquestes xifres són el resultat del treball fet en els últims dos anys en relació amb la coordinació i col·laboració entre els diferents cossos de seguretat, que repercuteix en actuacions més eficients”, comenta David García.

Etiquetes