#009F95
1
0
107

El consistori contractarà 103 treballadors agraris

Nules ha aconseguit una subvenció de més de 164.000 euros

L’Ajuntament de Nules contractarà un total de 103 treballadors del règim agrari que desenvoluparan tasques de manteniment i neteja de barrancs i séquies, i tractaments contra la mosca del Mediterrani, principalment, al llarg dels mesos de juliol, agost, setembre i octubre.

Per a dur a terme aquestes actuacions el consistori ha rebut una subvenció de 164.377,71 euros gràcies al conveni Inem/Ajuntament de Nules que va destinada a la contractació de treballadors agraris aturats. Sobre això, la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, comenta que “l’Ajuntament ha posat en marxa aquest programa que té com a objectiu donar una activitat laboral als treballadors agrícoles, per la qual cosa els candidats han d’estar afiliats al règim especial agrari de la Seguretat Social i han de tindre cotitzat almenys tres mesos des de juliol del 2016 fins a juliol del 2017. Per tant, els interessats a formar part d’aquest programa poden informar-se’n a l’oficina del SERVEF de la Vall d’Uixó fins al 30 de juny”.

El Servef és l’entitat que realitza la preselecció dels candidats entre els aturats demandants d’ocupació. A més d’estar afiliat a aquest règim, tots els que tinguen el carnet de fitosanitari han de comunicar-ho i acreditar-ho al centre del Servef.

Així, el departament d’Urbanisme ha realitzat memòries tècniques enfocades a la realització de diferents actuacions per a la millora del terme municipal. Entre els treballs que faran es troba la neteja dels barrancs del Torrent i del Randero; la neteja i conservació del Parc Natural Municipal l’Estany; o la neteja del canal de la Gola des del camí de la Mar fins a la seua desembocadura.

“Aquesta iniciativa és una prova més de la feina que estem realitzant perquè Nules tinga totes les ajudes possibles perquè es puguen beneficiar els veïns i les veïnes que més ho necessiten”, conclou la regidora de Polítiques d’Ocupació.

Etiquetes