#009F95
1
0
107

Els escolars de Nules seran policies locals per un dia

Es presenta la II Setmana de la Seguretat i Policia Local

La segona edició de la Setmana de la Seguretat i Policia Local es presenta amb novetats enfocades als més menuts, principalment. Així, dins del curs d’educació viària es desenvoluparà el programa minipolicia, “els escolars de Nules podran fer funcions d’agent de la Policia Local per un dia i posar fins i tot multes simbòliques. Amb aquesta iniciativa volem fer una campanya de conscienciació enfocada als xiquets de manera que coneguen en primera persona les accions no cíviques dels ciutadans”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat.

A més, la programació té un parc d’educació viària i tallers als quals assistiran els alumnes de tots els centres educatius de Nules; una xarrada informativa enfocada als agricultores sobre el servei de seguretat rural de la Unitat Rural i Ecològica de recent creació; també hi haurà xarrades enfocades als alumnes de Secundària sobre la seguretat en carreteres per a ciclistes.

Per altra banda, hi haurà un estand informatiu a l’IES Gilabert de Centelles sobre què suposa ser policia local, requisits d’accés o funcions, “seran els mateixos agents els que donen la informació que puga ser d’interés per a futurs aspirants, la idea és presentar a la policia Local com una eixida laboral per als joves”, matisa García.

Dins la Setmana de la Seguretat i Policia Local s’ha programat un acte de reconeixement al voluntariat de Protecció Civil de Nules, i tindrà lloc la II Trobada-Intercanvi Gastronòmic i Intercultural amb tapes originàries de diversos països, emmarcat en aquesta trobada hi haurà un contacontes basat en el valor de la diversitat.

Etiquetes