#
13
0
17

Els nulers i les nuleres veneren la seua patrona, la Mare de Déu de la Soledat

L’espectacle Que flamenca sóc i un correfoc, principals actes de dilluns

Dia de Festa Major a Nules amb la celebració de la festivitat de la Mare de Déu de la Soledat en què els nulers i les nuleres han participat en diferents actes en els quals han venerat la seua patrona. Com marca la tradició al matí ha tingut lloc el trasllat de la Mare de Déu de la Soledat des de la capella fins a l’església arxiprestal, on els veïns i les veïnes han mostrat la gran devoció que tenen a la Soledat amb càntics protagonitzats per la Coral Sant Bartomeu. Així, s’ha celebrat la tradicional missa amb l’assistència de les autoritats locals, la Regina de la Vila, Laura Martí, i les dames de la seua cort d’honor.

A més, a la vesprada les penyes i els veïns han acudit al Convent per a participar en l’ofrena de flors a la Mare de Déu de la Soledat, que ha transcorregut per l’itinerari habitual acompanyats per la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Nules i la Banda Artística Nulense. En finalitzar, la comitiva presidida per les autoritats, Regina de la Vila i dames de la cort d’honor han participat en la processó i en el posterior trasllat de la Mare de Déu de la Soledat a la seua capella.

En aquests dies els nulers i les nuleres estant gaudint de les festes patronals en un ambient d’harmonia i fraternitat; unes festes que tenen una variada programació dirigida als diferents sectors de la població.

De fet hi ha molta expectació en l’espectacle Que flamenca sóc a càrrec de la companyia Taconterra Dansa, on es fusiona el cant tradicional valencià i els palos folklòrics del flamenc, previst per a dilluns en el Teatre Alcázar; i en el correfoc a càrrec de l’Associació Dimonis del Poll, també programat per a aquesta jornada de dilluns, en la qual tindrà lloc també la tradicional serenata a la Mare de Déu de la Soledat, protagonitzada per la Coral Sant Bartomeu.

Etiquetes