#009F95
1
0
107

La directora territorial de Sanitat assisteix a la jornada intergeneracional de la Setmana de la Salut de Nules

La directora territorial de la Conselleria de Salut Pública i Sanitat Universal, Azucena Martí, ha participat de la Trobada Intergeneracional que ha tingut lloc a Nules i que s’emmarca en la programació de la Setmana de la Salut i Gent Gran que va començar el dilluns 18 de setembre.

La directora territorial de Salut Pública acompanyada pel regidor de Sanitat, Antonio Romero, han pogut presenciar les diferents activitats en les quals han participat els alumnes dels nivells de 5é i 6é de Primària dels centres educatius de Nules i els majors de les llars de jubilats de la població. Azucena Martí ha destacat la importància dels actes d’aquesta setmana per a la promoció de la salut, “vivim en una societat sedentària i amb molt d’estrés i iniciatives com aquesta ens ensenyen a conviure de manera diferent”.

Amb aquesta activitat es pretén fomentar les relacions entre la gent gran i els joves, “enriquint valors que ajuden a assolir una convivència en equitat, establint i potenciant vincles d’empatia, solidaritat i afecte”, matisa el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

Les activitats seguiran el dimecres 20 de setembre amb una taula informativa de l’Associació de Familiars d’Alzheimer AFA al mercat municipal; la xarrada “Estils de vida saludable: alimentació i exercici” a càrrec d’Eloina López, infermera del Centre de Salut de Nules, i una marxa saludable. La programació finalitzarà el pròxim diumenge 24 de setembre.

Etiquetes