#009F95
1
0
107

La neteja feta a les séquies de Nules millora el desaigüe del terme municipal

Les diferents actuacions de neteja de séquies fetes fa un mes amb les ajudes rebudes per als aturats del sector agrari han permés la millora del desaigüe del terme municipal, “amb les pluges registrades en les últimes hores hem pogut comprovar que han desaparegut els punts del nostre terme en els quals es concentrava gran quantitat d’aigua estancada, gràcies a la neteja de séquies que s’ha fet per a millorar el desaigüe del terme municipal. Per tant, en el cas que hi haja trombes fortes d’aigua les séquies es troben en condicions”, explica el regidor d’Obres i Serveis, Adrián Sorribes.  

Cal recordar que en aquesta situació es trobaven les séquies de la zona del Cabeçol, en la part de baix de la via del tren; les del camí dels Quartals als búnquers; o les de la zona de Pelejanes. Una problemàtica constant al terme municipal de Nules és la finca del Pou, “la neteja de les séquies d’aquesta zona ens ajuden a fer que l’estancament d’aigua siga menor, i així s’eviten problemes de salubritat i de mosquits que hem patit anys arrere i que s’hagueren pogut evitar si s’hagueren netejat les séquies”, comenta el regidor d’Obres i Serveis.

Un altres llocs en els quals s’han fet actuacions semblats són la séquia del Braç i la Gola. “Aquestes actuacions són molt importants perquè l’aigua que no podia passar per les séquies estava afectant les finques dels voltants”, conclou el regidor d’Obres i Serveis.