#009F95
1
0
107

Nules comença una campanya informativa sobre el mosquit tigre al carrer de les Corts Valencianes

S’han detectat alguns focus en aquest punt de la població en el qual hi ha construccions unifamiliars amb zona privada

L’Ajuntament de Nules, mitjançant la Regidoria de Sanitat, ha començat una campanya informativa sobre el mosquit tigre al carrer de les Corts Valencianes a causa de la detecció d’alguns focus localitzats en aquest punt de la població. “S’han rebut algunes queixes per la presència de mosquit tigre i una vegada realitzada la inspecció visual corresponent per l’empresa adjudicatària del servei de desinsectació, en ser una zona residencial d’habitatges unifamiliars pràcticament tots amb jardins privats, s’ha observat que la majoria tenen tests amb recipient a la base on acumulen aigua i que resulten ser un focus de viver de larves de mosquits”, explica el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

Per això, s’està informant el veïnat amb un escrit i un  díptic de la importància de la conscienciació i participació dels ciutadans en la lluita contra aquest mosquit. Així, en l’escrit es recorda que l’Ajuntament de Nules té una Ordenança Municipal per a la Prevenció i Control dels Mosquits en la qual hi ha uns punts específics relacionats amb els espais privats, “per la qual cosa informem els veïns que revisen el seus jardins per a detectar-hi possibles acumulacions xicotetes d’aigua”, matisa Romero.

Aquesta campanya s’emmarca en les actuacions que des de l’Ajuntament de Nules es duen a terme al llarg de l’any per a lluitar contra el mosquit tigre i per a divulgar les recomanacions per a previndre la proliferació del mosquit tigre “que ajudaran a evitar les molèsties ocasionades per aquest mosquit”, conclou el regidor de Sanitat.

Etiquetes