#009F95
1
0
107

Nules coneix de prop els animals marins amb tres tallers

La localitat és la sisena i última de la Comunitat Valenciana que acull aquesta iniciativa

La Fundació Oceanogràfic i Creu Roja amb la col·laboració de l’Ajuntament de Nules presenten el pròxim diumenge, 23 de juliol, a la platja de les Marines, tres tallers de divulgació sobre l’encallament d’animals marins.

Es tracta d’una iniciativa que preveu la realització de tallers pràctics, que es desenvoluparan d’11.00 a 14.00 hores, i en els quals s’ensenyarà als participants a actuar en el cas que aparega algun animal marí a la platja.

Cal destacar que Nules és la sisena i última localitat de la Comunitat Valenciana que acull aquesta campanya, així doncs entre els objectius d’aquesta campanya conjunta entre la Fundació Oceanogràfic i Creu Roja estan donar a conéixer la riquesa biològica del Mediterrani i el seu estat actual; donar a conéixer la presència al Mediterrani d’espècies emblemàtiques com ara la tortuga marina i els dofins i que gran part de la població desconeix; donar a conéixer les principals amenaces d’origen humà que afecten els animals marins i com es pot contribuir en l’àmbit individual a reduir-les; o explicar què fer si es troba un animal encallat a la platja.   

Per a explicar els detalls de la campanya, visitar l’exposició de mostres biològiques que s’instal·larà en una carpa i assistir a un dels simulacres d’encallament d’animals marins s’ha convocat a les 12.00 hores en el punt de socorrisme de Creu Roja, ubicat a la platja de les Marines, a la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón; al president de Creu Roja a Nules, Vicente Nebot; i a representants de la Fundació Oceanogràfic.

Etiquetes