#009F95
1
0
107

Nules contracta un policia per al servei de platges de la campanya estival

Controlarà en bicicleta la zona urbana litoral fins al 15 de setembre

Les platges de Nules tenen un policia local dedicat exclusivament al servei de platges, el qual es desplaçarà amb bicicleta per tota la zona urbana litoral, inclosa la primera línia, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores, a excepció dels dijous que prestarà serveis en horari de matí controlant el mercat ambulant de la platja.

Els caps de setmana aquest servei se substituirà per un motorista o patrulla segons les necessitats. A més, cal destacar que l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la platja estarà oberta fins al 15 de setembre en horari de 10.00 a 21.00 hores.

“La Policia Local de Nules amb la incorporació d’aquest agent interí posa en marxa el dispositiu especial per la temporada estival. La contractació d’un policia més també ens permet tindré un reforç per a les festes patronals del mes d’octubre”, matisa l’alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David García.

Per altra banda, fora de la campanya d’estiu, i des de fa uns mesos, el personal de les dependències de la Policia Local de Nules presta serveis d’atenció ciutadana els dijous de 8.00 a 14.00 hores.

Etiquetes