#009F95
1
0
107

Nules inverteix més de 46.800 euros a arreglar camins rurals

També s’ha fet actuacions en la pintura viària de diferents camins

L’Ajuntament de Nules ha fet una inversió de més de 46.800 euros en la reparació d’alguns camins rurals del terme municipal. En concret, l’actuació realitzada al camí del Cabeçol ha tingut una aportació municipal de 27.000 euros per a l’asfaltatge i reparació, “aquest camí és un dels més transitats en aquesta època ja que és un dels vials que uneix el poble amb la platja per la qual cosa l’hem arreglat per a garantir la seguretat dels usuaris”, comenta Adrián Sorribes, regidor d’Obres i Serveis.

Altres camins rurals en els quals s’ha fet actuacions són el camí del Torrent; la ratlla de Nules-Moncofa, en la qual cadascun dels ajuntaments ha invertit 8.072 euros, i el camí d’Onda, a la zona del carrer de Sant Pau.

“La inversió per a fer aquestes actuacions és totalment municipal per la qual cosa estem fent un esforç important per a poc a poc adequar els camins rurals que es troben en mal estat”, matisa Sorribes.

Per altra banda també hi ha actuacions relacionades amb la seguretat viària als camins del Cabeçol, Vell de la Mar i de les Serratelles, en els quals s’estan pintant els senyals lineals.

Etiquetes