#009F95
1
0
107

Nules posa en marxa un projecte per a controlar els gats que hi ha als carrers

S’està actuant en els llocs on s’han detectat problemes per la ubicació de colònies de gats

Per primera vegada l’Ajuntament de Nules ha posat en marxa un projecte per a controlar les colònies de gats que hi ha en diferents llocs de la població i que, de vegades, ocasionen molèsties als veïns i a les veïnes.

En concret, el projecte Colònies Controlades de Gats el que fa és aplicar el mètode CES (Captura, Esterilització i Solta) mitjançat el qual es captura els gats per a la seua revisió veterinària i esterilització de femelles per a després soltar-los de nou en el seu hàbitat; davant d’això el regidor de Sanitat, Antonio Romero, matisa que “creiem que amb aquest projecte s’ajuda a fer que no proliferen alguns problemes, a més pensem que els gats són necessaris al carrer per a evitar algunes plagues, per la qual cosa cal mantindre les colònies de gats controlades. Es tracta d’un tema en el qual la col·laboració i la conscienciació ciutadana és molt important”.

En principi, s’està actuant en un solar ubicat al carrer de la Llosa creuant el carrer de Sant Vicent, per a després seguir en altres punts on hi ha colònies d’aquestes característiques i que poden generar alguna problemàtica.

Aquestes actuacions les porta a terme la secció de la colònia felina de La Gatera Les Alqueries, amb la col·laboració de la Protectora El Corralet.

Etiquetes