#009F95
1
0
107

Nules trau a licitació la construcció de 160 nínxols

La construcció es farà en dues fases per a executar en 2017 i 2018

L’Ajuntament de Nules ha iniciat el procediment per a la contractació de l’obra per a la construcció de 160 nínxols al cementeri municipal, aquesta obra està previst que es faça en dues fases.

“Es tracta d’una actuació que forma part del programa d’ampliació del cementeri, la primera fase s’executarà dins d’aquest any 2017 i consistirà en la construcció de 80 nínxols en el mòdul VII-A del cementeri municipal, i la segona fase tindrà lloc el proper any 2018 en la qual es construiran la resta de nínxols, és a dir, els altres 80 en el mòdul VII-B. Volem que amb aquesta actuació el cementeri municipal puga oferir nínxols als veïns i les veïnes que ho necessiten”, explica el regidor de Cementeri, Adrián Sorribes.

El pressupost base de licitació és de 64.845,03 euros per a la primera fase i de 61.852,09 euros per a la construcció dels nínxols de la segona fase.

Els interessats a presentar propostes tenen un termini de 26 dies naturals des que l’anunci de l’inici de la tramitació va ser publicat al Butlletí Oficial de la Província (BOP) el passat dijous 13 de juliol. Per a obtindre més informació en relació amb aquest procediment cal posar-se en contacte amb el Departament de Contractació de l’Ajuntament de Nules.