#
13
0
17

Nules veta les cançons amb lletres masclistes en festes i activitats municipals

La campanya començarà a les festes patronals de la Soledat

Les regidories de Polítiques d’Igualtat i de Festes, juntament amb el Consell de la Dona de Nules, posaran en marxa una campanya enfocada a la prevenció de la violència masclista, “aquesta iniciativa es posarà en marxa a les festes patronals de la Soledat i el que es pretén és vetar les cançons amb lletres masclistes en revetles, orquestres o discomòbils organitzades per l’Ajuntament”, comenta la regidora de Festes, Patricia Cascales.

“Hi ha una tendència en alguns estils de música, que té molts seguidors entre la joventut amb unes lletres amb un llenguatge masclista i fins i tot en alguns casos denigrant per a la dona. No es tracta de prohibir sinó de no pagar amb diners públics aquest tipus de música”, explica el regidor de Polítiques d’Igualtat, Antonio Romero.

Així, des de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat es redactarà un document amb les cançons no recomanables per tindre un llenguatge masclista. Aquest mateix document es traslladarà als diferents departaments municipals que organitzen activitats didàctiques, esportives o d’animació.

La campanya, encara que començarà en les properes festes patronals, està enfocada a totes les activitats organitzades per l’Ajuntament de Nules, cal destacar que aquesta iniciativa no afecta la música que sone en espais privats com ara bars o a l’interior dels locals utilitzats per les penyes, “ens agradaria que aquesta iniciativa fóra un primer pas per a eradicar aquest tipus de música ja que hi ha moltes cançons amb lletres no masclistes”, conclou Romero.

Etiquetes