#009F95
1
0
107

Sis joves qualificats treballaran per un període d’un any a l’Ajuntament de Nules

Les contractacions s’han ultimat en el dia d’avui i compten amb una subvenció de més de 125.000 euros

L’Ajuntament de Nules ha tancat les contractacions de joves qualificats, en concret s’ha contractat sis joves per un període d’un any i a jornada completa. “Les contractacions s’han fet segons les necessitats de les diferents àrees municipals; per tant, hem vist la conveniència de contractar un tècnic superior d’urbanisme, un tècnic mitjà d’informàtica i un tècnic mitjà d’ADL, tots ells menors de trenta anys amb experiència laboral; i un tècnic mitjà d’igualtat, un tècnic mitjà d’agricultura i un tècnic superior de serveis generals i patrimoni que no han treballat i als quals se’ls ha fet un contracte en pràctiques”, explica la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

Aquestes contractacions són una realitat gràcies a la subvenció de 125.513,16 euros que l’Ajuntament de Nules ha rebut per a la contractació de persones joves del municipi, i que s’emmarca en els programes de la Generalitat Valenciana anomenats Empuju i Encuju. “Per al primer ens han donat una subvenció de 52.272 euros destinada a la contractació de persones joves majors de 16 anys inscrites en el Programa de Garantia Juvenil; i per al segon tenim una ajuda de 73.241,16 euros i l’objectiu és la contractació de persones joves menors de trenta anys amb una qualificació professional reconeguda”, comenta Ventura.

Així doncs, la regidora de Polítiques d’Ocupació conclou dient que “una vegada més Nules ha sigut afavorit en les polítiques d’ocupació que s’estan duent a terme en el territori valencià i de les quals ens estem beneficiant en contractar aquests joves. La qual cosa significa que la gestió que estem realitzant és la correcta, de fet fins ara el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) ha destinat a Nules més de 513.000 euros en els programes Avalem”.

Etiquetes